Invest Online is er om bedrijven en organisaties te helpen bij het verzilveren van de ontelbare kansen die er online zijn. Dit doen wij door onze opdrachtgevers te helpen met de realisatie en uitvoer van een integrale online strategie, met een sterke focus op groei en rendement.

Het verzilveren van die ontelbare kansen doen wij in een uitvoerende, adviserende en kennisoverdragende samenwerking. Een samenwerking met ons betekent dat we samen hetzelfde ambitieuze (online) doel nastreven waarbij transparantie, professionaliteit en resultaat centraal staan. We doen er samen alles aan om onze klanten online succesvol te laten zijn. Jouw belang staat voorop.

Je kiest voor Invest Online omdat je bij ons alle online disciplines vindt. Wij hebben alles onder één dak: digitale marketing, webdevelopment én design. Voor aanverwante diensten hebben we geschikte partners. Daarom zijn wij als geen ander in staat om een integrale online strategie te ontwikkelen waarbij alle kanalen met elkaar gaan samenwerken en de online activiteiten maximaal renderen.

Het team van Invest Online bestaat inmiddels uit 40 enthousiaste online specialisten. Ook heeft Invest Online diverse intensieve partnerships met o.a. Google, Facebook, Bing, Copernica en Spotler.

Marco

Neem contact op met Marco Zweekhorst voor een vrijblijvende kennismaking

Mail Marco
Bel Marco +31 (0)55 538 0460